Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un vaccin va ajunge în scurt timp în Moldova! Iată ce a declarat Sandu

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2021
Abonare
Maia Sandu l-a asigurat pe președinte regional Pfizer că Moldova este pregătită să imunizeze cetățenii cu Pfizer, care necesită condiții speciale de păstrare și transportare, la temperaturi foarte joase.

CHIȘINĂU, 3 mart - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a purtat astăzi o discuție cu directorul regional Pfizer.

В Молдове стартовала вакцинация врачей от коронавируса - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2021
Societate
Care vaccin este mai eficient: Sputnik V sau AstraZeneca - expert moldovean

„Am fost informată că Pfizer va da undă verde Moldovei pentru recepționarea vaccinului”, a declarat Maia Sandu în urma discuției.

Sandu l-a asigurat pe președinte regional că „Republica Moldova este pregătită să imunizeze cetățenii cu Pfizer, care are nevoie de condiții speciale de păstrare și transportare, la temperaturi foarte joase”.

”Am discutat cu echipa Pfizer și despre condițiile de recepționare a vaccinului Pfizer în contextul donației din partea României, dar și despre interesul nostru de a face achiziții proprii de vaccin”, a declarat șeful statului.

Primul lot de Pfizer ar urma să ajungă în țara noastră în a doua jumătate a lunii martie, prin intermediul platformei COVAX. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0