Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenționare de ultimă oră a meteorologilor! Iată ce ne așteaptă mâine

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaЖенщина в шубе
Женщина в шубе - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2021
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de scădere bruscă a temperaturii aerului. Iată ce ne așteaptă joi.

CHIȘINĂU, 3 mart - Sputnik. Pe 6 martie temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5 grade Celsius și mai mult, iar temperatura maximă - cu 10 grade. 

Parc - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2021
Meteo: Vreme bună de ieșit la frigărui, dar iată ce se întâmplă sâmbătă

Marți însă meteorologii au anunțat că joi și vineri maximele vor crește în continuu, astfel că acestea vor ajunge la +17 grade Celsius. Dar, în week-end se va răci brusc, astfel că minimele nocturne vor ajunge la - 5 grade Celsius, iar maximele diurne nu vor depăși +9 grade Celsius. Iar sâmbătă vom avea lapoviță și ninsori în nordul țării.

Pentru astăzi meteorologii au anunțat însă vreme caldă, în unele raioane va fi chiar cu două grade mai cald comparativ cu ziua de ieri. Meteorologii prognozează că temperatura aerului ziua va oscila între +7..+12°С. În raioanele de nord vor fi +7..+10°C, în raioanele de centru +8..+11°C, în raioanele de sud +9..+12°C, în raioanele de est +8..+11°C și în Capitală +9..+11°C.

În week-end se va răci brusc, astfel că minimele nocturne vor ajunge la - 5 grade Celsius, iar maximele diurne nu vor depăși +9 grade Celsius. Iar sâmbătă vom avea lapoviță și ninsori în nordul țării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0