Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Imagini cu momentul reținerii tânărului care a împușcat două minore

© Sputnik / Miroslav RotariGratii
Gratii - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2021
Abonare
Oamenii legii au reținut tânărul care ar fi împușcat dintr-o armă două minore de la Holercani. Acesta a fost prins pe drumul Criuleni - Chișinău. Potrivit Poliției, arma era la el.

CHIȘINĂU 2 mart - Sputnik. Poliția anunță că a reținut tânărul de 27 de ani care ar fi împușcat două minore, iar una dintre ele a murit. Acesta a fost prins în dimineața zilei de marți, iar arma din care ar fi tras era asupra sa.

Precizăm că o minoră de 16 ani a murit, iar alta a ajuns la spital după ce un tânăr a tras în ele dintr-o armă de foc. Crima a avut loc în noaptea de 1 spre 2 martie, în Holercani, raionul Dubăsari. 
Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 27 de ani a avut un conflict cu una dintre minore, după care acesta a scos a arma și a început să tragă în ea și în prietena acesteia. Ulterior, el a luat-o pe adolescenta cu care s-a certat și a transportat-o la spital, apoi a dispărut.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 01:00. Adolescenta a murit la spital din cauza rănilor primite. Potrivit poliției, prietena adolescentei, care a fost rănită mai mult în zona picioarelor, este internată la spital. În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele care au dus la comiterea crimei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0