Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Parcul de troleibuze a fost suplimentat: De când unitățile de transport vor ieși pe linie

© Photo : Facebook / Ion CebanÎn Capitală au fost aduse 20 de troleibuze noi
În Capitală au fost aduse 20 de troleibuze noi - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2021
Abonare
20 de troleibuze noi au fost aduse în Capitală. Acestea circulă de marți pe străzile din Chișinău. Autoritățile municipale planifică până la sfârșitul primăverii să mai aducă încă 20 de unități. 

CHIȘINĂU 2 mart - Sputnik. Primarul Capitalei anunță că pe linie au fost scoase încă 20 de troleibuze noi care au fost aduse din Minsk și Riga. Potrivit edilului-șef, zece troleibuze sunt clasice, de ultimă generație, iar alte zece sunt cu parcurs. Acestea au fost repartizate pe liniile de troleibuz: 2, 4, 10, 13, 17, 21, 22, 23, 24 și 25.

Люди и общественный транспорт  - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2021
Societate
Ceban: Primăria nu poate asigura una din restricțiile CNESP

Troleibuzele aduse din Minsk, Belarus, au fost asamblate în Atelierului de reparații al „Regiei Transport Electric Chișinău” și sunt dotate cu sisteme de aer condiționat, camere de supraveghere în interior și prize USB. Totodată, unitățile de transport au blocurile optice pe bază de LED și oglinzi cu reglaj electric, dar și rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale.

Potrivit lui Ion Ceban, în jumătate de an, în Chișinău au fost aduse 40 de troleibuze. Autoritățile municipale planifică ca până la sfârșitul primăverii să fie aduse încă 20 de vehicule.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0