Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, moldoveni: Italia, pe lista statelor pentru care Moldova impune carantină

© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaRoma, Italia
Roma, Italia - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 01 martie 2021.

CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. În listă au fost incluse 26 de state, cu patru mia multe decât pe lista care a fost valabilă din 15 până în 28 februarie.

Țările care au fost adăugate pe lista statelor cu risc sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regim de autoizolare la intrarea în Republicii Moldova, sunt: Italia, Luxemburg, Olanda, Peru și Ungaria.

Pe de altă parte din a fost scoasă Marea Britanie.  

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaLista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 01 martie 2021
Atenție, moldoveni: Italia, pe lista statelor pentru care Moldova impune carantină - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 01 martie 2021

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0