Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se redeschide un punct de trecere al frontierei: Când își va începe activitatea

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Abonare
Punctul de trecere al frontierei Vulcăneşti - Vinogradovka îşi reia activitatea. Acesta se redeschide de joi, 25 februarie. Astfel, călătorii, dar și transportul de mărfuri vor putea circula prin punctul de trecere. 

CHIȘINĂU 24 feb - Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că, după 11 luni de inactivitate, punctul de trecere al frontierei Vulcăneşti - Vinogradovka se redeschide traficului transfrontalier.

Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Societate
Situația la frontieră: Ce nereguli sunt înregistrate

Astfel că, începând cu ziua de joi, 25 februarie, ora 08:00, va fi restabilit traficul atât pentru călători, cât și pentru transportul de mărfuri.

Punctul de trecere și-a sistat activitatea odată cu instaurarea stării de urgență în legătură cu pandemia de COVID-19. Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal le reamintesc călătorilor și transportatorilor de mărfuri despre importanța și necesitatea informării din surse oficiale despre condițiile de trecere a frontierei în țările de destinație, inclusiv în cele de tranzit, pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a nu fi nevoiți să facă cale întoarsă din cauza unor interdicții de circulație. Totodată, la trecerea frontierei de stat se mențin anumite restricții de circulație, impuse în perioada de pandemie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0