Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a îndemnat FSB să curme acțiunile care servesc intereselor străine

© Sputnik / Aleksey Druzhinin / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин
Президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a îndemnat FSB să curme activitatea celor care servesc intereselor străine.

Возложение венка к Могиле Неизвестного солдата - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2021
Societate
Video: Putin a depus o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut
BUCUREȘTI, 24 feb – Sputnik. FSB trebuie să curme acțiunile care sunt îndreptate spre înfăptuirea intereselor celor care plătesc din afara țării pentru susținerea intereselor lor, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

“Trebuie și de acum înainte să acționăm strict în limitele legii, sprijinindu-ne pe susținerea cetățenilor, să delimităm clar concurența politică între partide politice, platforme de idei, diverse viziuni asupra dezvoltării țării, care sunt firești pentru orice societate, inclusiv a noastră, și acțiunile care nu au nimic în comun cu democrația, care sunt îndreptate spre subminarea stabilității și securității statului nostru, spre deservirea intereselor străine, interesele celor, despre care se vorbește în popor, care finanțează de peste hotare astfel de activități, însă plătesc de dragul intereselor lor, nu ale noastre”, a declarat liderul rus în cadrul ședinței colegiului FSB.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0