Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veste bună pentru moldovenii din Israel: Cum vor putea ajunge acasă

© Sputnik / Vladimir AstapkovichThe flag on the premises of the Embassy of Israel in Moscow which has suspended its operations as the diplomats go on strike.
The flag on the premises of the Embassy of Israel in Moscow which has suspended its operations as the diplomats go on strike. - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Abonare
Persoanele care se află în statul Israel și au nevoie stringentă să ajungă în Republica Moldova vor putea reveni acasă, chiar dacă toate zborurile dinspre și spre acea țară sunt sistate.

CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. O cursă charter Chișinău-Tel Aviv-Chișinău va fi organizată pe data de 23 februarie, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Aceasta va fi operată de Compania Air Moldova și este destinată persoanelor care au stringentă nevoie să ajungă în Republica Moldova.

Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2021
Societate
Important pentru moldovenii din Israel: Toate zborurile, sistate

Decizia a fost luată de autoritățile israeliene la solicitarea celor de la Chișinău, după ce Israelul a decis că toate zborurile dinspre și spre țara respectivă rămân în continuare sistate. MAEIE informează că reprezentanții companiei Air Moldova vor suna toți posesorii biletelor de la rutele anulate anterior.

Precizăm că autoritățile israeliene au decis că Aeroportul Ben Gurion vă rămâne închis, iar zborurile către și dinspre Israel vor fi sistate până la 6 martie 2021. Intrarea pe aeroport este posibilă doar cu un test negativ PCR, valabil 72 de ore.

Menționăm că Israelul este inclus în lista statelor la sosirea din care în Republica Moldova se impune autoizolarea. Pe lista țărilor din „zona roșie” sunt trecute statele cu o incidență a cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 359 la fiecare o sută de mii de locuitori. Persoanele care sosesc din respectivele țări trebuie obligatoriu să completeze fișa epidemiologică la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Lista țărilor din „zona roșie” este actualizată la un interval de 14 zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0