Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nutriționist aruncă bomba: ce fac pastilele de slăbit

© Pixabay / Michal Jarmolukожирение
ожирение - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Abonare
Mihaela Bilic spune că, deși unele pastile ajută la reducerea kilogramelor în plus, ele aduc cu sine o serie de efecte negative. Semnal de alarmă.

BUCUREȘTI, 22 feb – Sputnik. Cei care doresc să slăbească miraculos, cu ajutorul pastilelor minune, trebuie să știe că ele vin la pachet cu o serie întreagă de riscuri pentru sănătate.

Фитнес - Sputnik Moldova, 1920, 04.01.2021
Modalitate ușoară și rapidă de a pierde în greutate fără dietă

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că, dacă era un medicament cura de slăbire, ar fi trebuit interzisă și că românii se joacă nonșalant cu dietele. Din păcate, prin eliminarea unor categorii de alimente, oamenii nu realizează cât de mult devin ei fragili din punct de vedere psihic. Foamea este un instinct, la fel cum este respirația.

”Pe măsură ce noi acumulăm cure de slăbire, diete, interdicții, restricții va veni un moment în care se va răzvrăti toată ființa noastră împotriva acestor abuzuri, pentru că organismul le percepe ca un abuz, și atunci, nu numai că nu vom mai fi în control, o vom face lată tare”, subliniază medicul nutriționist, potrivit digi24.ro.

De-a lungul timpului, a subliniat Bilic, au fost inventate tot felul de produse și a precizat că este sigură că industria pharma ar putea chiar mâine să dea pilula care inhibă apetitul, numai că ”nu se vrea”.

Motivul îl reprezintă faptul că această pilulă ar trebui să fie una cu efect central, iar în momentul în care noi am deveni foarte slabi, natura ar percepe acest lucru ca pe un atentat la viață.

”Și atunci, peste aceste mofturi - pot să le spun, că vrei să ai nu știu câte kilograme – vei mânca precum un animal înfometat”, a adăugat Mihaela Bilic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0