Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Explozie puternică în sectorul Botanica - Câteva persoane au avut de suferit

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIВзрыв в жилом доме в Кишиневе
Взрыв в жилом доме в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Abonare
O explozie puternică a avut loc în seara de luni, în sectorul Botanica al Capitalei. La fața locului au fost îndreptate mai multe autospeciale.

CHIȘINĂU 22 feb - Sputnik. Zeci de echipaje de pompieri, polițiști și ambulanțe au fost îndreptate pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei, după ce într-o locuință a avut loc o explozie.

Apelul la Serviciul 112 a fost efectuat la ora 20:17. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Liliana Pușcașu, la fața locului au fost îndreptate patru echipaje de salvatori. În urma intervenției s-a stabilit că explozia a avut loc într-o bucătărie comună din blocul de locuințe cu șase etaje. 

Salvatorii au stabilit că au fost afectate geamurile și ușile de la apartamentele de la etajul unu până la etajul cinci. Totodată, ofițerul de presă al IGSU a precizat că, în urma exploziei, pereții importanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărâmături. 

Potrivit informațiilor preliminare, doi minori de un an și de zece ani, precum și o femeie au avut de suferit în urma deflagrației. Copiii au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic Municipal de copii „Valentin Ignatenco”, iar starea acestora este satisfăcătoare. 

În prezent, specialiștii sunt la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele și pentru a afla care a fost cauza exploziei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0