Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veste bună pentru moldovenii din Spania: Anunțul autorităților

© Photo : Facebook / Policía NacionalPolicía Nacional
Policía Nacional - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2021
Abonare
Moldovenii din Spania au primit o veste bună de la autorități - aceștia vor beneficia de tot spectrul de servicii consulare.

CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. În curând, cetățenii Republicii Moldova, aflați temporar sau permanent pe teritoriul Regatului Spaniei, vor putea beneficia de servicii consulare şi în oraşul Barcelona, anunță Consulatul General al Republicii Moldova la Barcelona.

Mai exact, cetățenii Republicii Moldova din Barcelona, inclusiv cetățenii străini, vor beneficia de tot spectrul de servicii consulare, precum și de suportul plenar al Consulatului General, în limitele prevăzute de legislație.

Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2021
Societate
Important pentru moldovenii din Israel: Toate zborurile, sistate

Serviciile vor fi disponibile odată cu deschiderea în curând a Consulatului General al Republicii Moldova la Barcelona. Echipa Consulatului General al Republicii Moldova la Barcelona este pe loc, fiind în plin proces de pregătire a sediului Consulatului atât din punct de vedere juridic, cât şi logistic. Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova au competenţa de a acorda asistenţă oricărui cetăţean moldovean indiferent de statutul său în ţara în care se află.

Cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Republicii Moldova pentru obţinerea actelor de identitate, solicitarea autorizării emigrării, soluționarea problemelor de cetăţenie, etc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0