Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important de la poliție pentru cetățeni: Iată ce trebuie să știți

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul de poliție Buiucani
Inspectoratul de poliție Buiucani  - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2021
Abonare
Inspectoratul General al Poliției informează cetățenii despre faptul că sunt sistate audiențele în toate sediile inspectoratelor din țară.

CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General al Poliției, din cauza pericolului infectării cu virusul COVID-19, sunt sistate audiențele în toate sediile inspectoratelor de poliție din țară, inclusiv în cele din subdiviziunile IGP.

Covid-19 februarie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2021
Raioanele cele mai afectate de COVID-19
”Misiunea noastră a Poliției este să vă protejăm şi să vă ajutăm de fiecare dată când ne veţi solicita, iar împreună vom găsi cele mai bune soluţii. Trebuie să ne adaptăm schimbării și să conștientizăm că, în ultima perioadă de timp, numărul de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv în rândul colegilor noștri, care sunt în prima linie în lupta cu noul coronavirus”, precizează IGP.

Astfel, cetățenii sunt îndemnați să depună petițiile online la adresele electronice: igp@igp.gov.md sau petitie@igp.gov.md. În caz de urgență, oamenii pot apela la numărul unic 112. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 174 155. În total, 159 931 persoane au fost tratate de coronavirus de la începutul pandemiei, iar 3 717 au decedat din cauza complicațiilor provocate de maladie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0