Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: O privatizare de dragul privatizării este inacceptabilă

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2021
Abonare
Vladimir Putin consideră că o privatizare de dragul privatizării este inacceptabilă, aceasta trebuie să fie benefică pentru economia națională.

BUCUREȘTI, 17 feb – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că privatizarea de dragul privatizării este inacceptabilă, aceasta trebuie să fie convenabilă pentru economie.

Президент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2021
Rusia
Putin: Naționalismul ”de grotă” îi dăunează Rusiei

În cadrul unei discuții cu președinții fracțiunilor din Duma de Stat a Rusiei, Putin a menționat că știe problemele de care este îngrijorat Partidul Comunist (KPRF).

“M-am pronunțat de mai multe ori în această chestiune. Uneori nu avem aceleași abordări, în orice caz, cred că avem același punct de vedere că privatizarea de dragul privatizării, îndeosebi așa cum a avut loc în anii 90 în unele domenii, nu este acceptabilă pentru noi. Ea trebuie să fie convenabilă pentru economie, trebuie să îmbunătățează structura economiei. Trebuie să pornim de la ideea că orice pași în această direcție trebuie să creeze nu formal, ci real, în practică, un proprietar mult mai bun și mai eficient”, a declarat președintele.

Totodată, liderul rus a mai adăugat că privatizarea trebuie să fie realizată ținând cont de o anumită conjunctură, pentru a nu vinde pe bani mărunți ceea ce costă milioane sau chiar miliarde.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0