Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât mai ține gerul: Prognoza meteo pentru 17 februarie

© Sputnik / Jurij Shestopalov / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2021
Abonare
După câteva zile mai geroase, temperatura aerului crește ușor. Mercurul în termometre va indica peste 0 grade Celsius în zilele ce urmează.

CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. După o noapte geroasă cu temperaturi scăzute de -15 grade Celsius în raioanele de nord, ziua de miercuri, 17 februarie, ne aduce vreme ușor mai caldă.

© Screenshot / SHSPrognoza meteo pentru 17 – 23 februarie 2021
Cât mai ține gerul: Prognoza meteo pentru 17 februarie - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2021
Prognoza meteo pentru 17 – 23 februarie 2021

Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale.

Izolat, pe drumuri se va forma ghețuș. Și tot izolat vom avea ceață slabă. Vântul va sufla din sud și va fi slab. Ziua temperatura aerului va oscila între -4..+1°С. În raioanele de nord vor fi între -4..-1°C, în raioanele de centru -3..0 °C, în raioanele de sud -2..+1°C, în raioanele de est -3..0°C, iar în Chișinău vor fi -2..0°C.

În noaptea de miercuri spre joi gerul se va simți cel mai mult în raioanele de nord, unde temperatura va coborî până la -15 grade Celsius. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că miercuri factorii meteorologici vor contribui la dispersia poluanților din aer. În data de 18 februarie temporar va ninge slab.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0