Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Șocant: A sărit de la etaj ca să scape de flăcări - Video

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaLucrători la o morgă, imagine din arhivă
Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2021
Abonare
Gestul disperat al unei femei de a se salva din incendiu dintr-un apartament de la etajul șapte s-a încheiat cu un final tragic.

BUCUREȘTI, 16 feb – Sputnik. Nu obișnuiesc să dau asemenea știri, dar lupta pentru viață a sărmanei femei din Constanța m-a impresionat. Și, după reacții, a impresionat întreaga Românie.

Imaginile transmise de un amator arată încercarea disperată a femeii de a se salva ieșind pe fereastra de la etajul 7 al unui bloc, în condițiile în care un fum extrem de puternic o orbea și o îneca!

Femeia s-a prăbușit de la circa 25 de metri în gol – și, în ciuda intervenției urgente a medicilor, nu s-a mai putut face nimic. Femeia a fost în stop cardio-respirator și medicii au făcut mai multe procedee de resuscitare dar… degeaba!

”A fost declarat decesul”, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Puternicul incendiu în urma căruia a decedat femeia a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanţa.

Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului extrem de puternic – dar, pentru că se vedea un fum gros și negru, este de presupus că au luat foc de la instalația electrică elemente de finisaj, probabil tavanul fals sau chiar izolația termică.

Ar fi încă o dovadă că materialele prezentate ca ”ignifuge” sunt departe de așa ceva.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, a arătat că incendiul din apartament s-a manifest ”generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum”. Nu a fost vorba de explozie, deci incendiul NU a plecat de la gaze.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0