Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Stratul de zăpada este foarte mare pe drumurile din țară - Cum se circulă

© Photo : Administrația de Stat a DrumurilorCe se întâmplă pe drumurile din țară
Ce se întâmplă pe drumurile din țară - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Abonare
Circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă, în contextul în care în noaptea din 14 spre 15 februarie, pe întreg teritoriul țării a nins puternic.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Stratul zăpadă pe șoselele din țară este destul de mare, iar asta se vede din imaginile publicate pe internet de Administrația de Stat a Drumurilor. Potrivit informațiilor oferite de această instituție, muncitorii au executat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, iar în zona de nord - și de deszăpezire.

În procesul tehnologic au fost antrenate 80 de utilaje speciale și 166 de muncitori. Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe șoselele naționale lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului. Meteorologii au anulat codul galben de schimbare bruscă a vremii, care a fost anunțat inițial până pe 18 februarie, dar cu toate acestea vedem că în noaptea de luni spre marți se așteaptă până la -20 de grade Celsius. 

Ce se întâmplă pe drumurile din țară

Administrația de Stat a Drumurilor îi atenționează pe șoferi să se informeze despre situația rutieră a traseului pe care îl vor parcurge, să echipeze mașina cu pneuri corespunzătoare și să adapteze regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

Ce se întâmplă pe drumurile din țară

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, șoferii pot apela pentru ajutor numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0