Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Restricție nouă: Transportul de pasageri va circula cu 50% din capacitate

© Sputnik / Mihai CarausToleibuz
Toleibuz - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Abonare
Transportul de pasageri va circula în Moldova cu 50% din capacitatea de îmbarcare. Restricția vizează transportul feroviar și rutier de pasageri din traficul municipal, raional și interraional.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a decis luni, 15 februarie, limitarea la 50% din capacitatea de îmbarcare a numărului de pasageri în transportul feroviar și rutier în trafic municipal, raional și interraional. 

Piața centrală - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Societate
Se închid iarăși piețele și centrele comerciale - iată când își vor sista activitatea

Comisia Națională pentru Sănătate Publică a decis luni, 15 februarie, să prelungească starea de urgență în sănătate publică până pe 15 aprilie și a introdus noi restricții pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Comisia a explicat că la baza acestei decizii stă situația epidemiologică nefavorabilă. CNESP precizează că numărul de cazuri a crescut cu 17,9%.

În ultimele 14 zile, în 9 raioane se atestă cod portocaliu de pericol de infectare cu COVID. Este vorba de Cahul, Căușeni, Dondușeni, Fălești, Rezina, Râșcani, Soroca, Ștefan Vodă, Ungheni. În alte 29 de raioane se atestă codul roșu de alertă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0