Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Artă creată ”cu picioarele”: Figuri geometrice incredibile pe zăpadă

Abonare
Un pensionar din Canada a transformat mersul prin zăpadă, obișnuit pentru mulți locuitori ai țărilor nordice, într-o adevărată performanță artistică.

Formele geometrice impresionante au putut fi văzute pe câmpurile acoperite de zăpadă din jurul orașului Schreiber din Ontario – nicio linie în plus, niciun pas greșit.

Autorul acestor forme magnifice este Kim Asmussen, un pensionar în vârstă de 62 de ani, care încearcă să lupte astfel cu disperarea legată de pandemie și cu iernile lungi și aspre.

Покрытая льдом статуя на Трафальгарской площади в Лондоне  - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Încremeniți în gheață: Anomalii meteorologice în diverse țări

Kim Asmussen a început să practice ”arta pe zăpadă”  anul trecut și a realizat în jur de 20 de lucrări în total. Pentru schițele lucrărilor sale colosale, Asmussen folosește un software special cu ajutorul căruia își proiectează ideile înainte de a le crea pe zăpadă.

Până în prezent, cea mai mare creație a sa are aproximativ 400 de metri (1.312 picioare) în diametru. Toate aceste lucrări se topesc treptat, de aceea majoritatea creațiilor lui Asmussen nu rezistă mai mult de câteva zile. Pictorul le filmează de la înălțime, cu drona, pentru a le păstra în amintire cel puțin în format digital.

Vedeți în videoclipul nostru capodoperele realizate de ”umblătorul prin zăpadă” din Canada.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0