Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiscul pregătește ”surprize”: Cine trebuie să fie cu băgare de seamă

© Sputnik / Miroslav RotariГосударственная Налоговая Служба
Государственная Налоговая Служба - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Abonare
Angajații SFS nu vor prea sărbători de Sfântul Valentin, aceștia vor întreprinde mai multe controale inopinate. Cine urmează că fie verificați.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. În pofida pandemiei, moldovenii vor sărbători ca și în ceilalți ani  Ziua Îndrăgostiților, iar printre cele mai populare cadouri florile vor rămâne primele în topul preferințelor. Iată de ce, anume comercianții de flori se vor afla duminică în centrul atenției  angajaților de la Fisc.

Astfel, Serviciul Fiscal de Stat a anunțat că va întreprinde, pe 14 februarie, un șir de verificări inopinate a comercianților de flori, acțiunea având drept scop monitorizării modului în vare este respectată legislația în vigoare de către respectivii contribuabili.

”Serviciul Fiscal de Stat va demara, la data de 14 februarie 2021, acțiuni de verificare a contribuabililor care comercializează flori în piețele autorizate și unitățile de comerț”, precizează SFS într-un comunicat.

Totodată, autoritatea fiscală națională le recomandă tuturor comercianților să se  conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

Fiscul a colectat mai mulți bani, dar la două componente sunt reduceri>>>

Ziua Sântului Valentin sau, cum i se mai spune, Ziua Îndrăgostiților, este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie. Această sărbătoare, deși este de origine catolică, se bucură în ultimii ani de o mare popularitate în rândul moldovenilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0