Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

”Este prima parte”: Ustensilele bisericești din Rusia au ajuns la lăcașul din Cișmichioi

© Sputnik / Марк Редькин / Accesați arhiva multimedia Церковная утварь. Иллюстративное фото.
 Церковная утварь. Иллюстративное фото. - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Abonare
În timpul apropiat, biserica din localitate trebuie să mai primească o parte din ajutorul umanitar în sumă de 500 de mii de ruble.

Comrat, 11 feb – Sputnik, Maxim Topal. Ajutorul umanitar a fost transmis de Fondul Public Internațional „Fundația Rusă pentru Pace” în cadrul programului caritabil „Pace și Cultură”.

După cum este menționat pe site-ul Bisericii Adormirea Maicii Domnului din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești, ustensilele bisericești au fost aduse deja la destinație.

”Este prima parte a ustensilelor. În timpul apropiat, biserica noastră trebuie să primească cea de a doua parte a ajutorului în sumă de 500 de mii de ruble. Am convenit în această privință în octombrie 2020”, a menționat protoiereul Veaceslav Polizov.

Preotul le-a mulțumit tuturor celor care au fost implicați în această acțiune de binefacere.

Anterior, certificatul cu privire la transmiterea în dar a ustensilelor bisericești a fost oferit deputatului Fiodor Gagauz de către ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Moldova Oleg Vasnețov.
Amintim că în martie 2019 ustensile bisericești din Moscova au fost aduse de asemenea la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din orașul Vulcănești.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0