Primarul unui sector din București a făcut reclamă pentru Sputnik Moldova-România

© Inquam Photos / OCTAV GANEAClotilde Armand
Clotilde Armand - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, atacă ”presa lui Putin”, după ce un procuror român a dat o ordonanță care poate da peste cap alegerile ce i-au adus victoria și pot fi consecințe penale la nivel înalt.

BUCUREȘTI, 9 feb – Sputnik. După ce marți seară procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din București a dispus renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, presa a relatat această decizie, iar Clotilde Armand a venit cu o reacție neașteptată. 

Ea a scris un text în care s-a felicitat pe ea însăși pentru că… Sputnik a relatat decizia procurorului – deși, de această dată, noi am relatat evenimentul DUPĂ alte agenții, cum ar fi G4Media, citată în text.

Iată cum interpretează Armand: ”Când scrie presa lui Putin că "ți-a dat lovitura" înseamnă că faci foarte bine ceea ce faci și ești pe drumul cel bu”, scrie Clotilde Armand.

Mai mult, Clotilde Armand, acuzată de mult timp de tot felul de combinații în urma cărora statul român a pierdut, spune acum că va fi atacată pentru că ”am avut curajul să scutur cuibul lor de infractori mufați la banii publici, mafia gunoaielor și mafia imobiliară”.

Apoi primarul se laudă că a dat afară ”zeci de angajați pe care nu-i văzuse nimeni niciodată, am anulat zeci de avize și autorizații de construire pentru mafia imobiliară, am demascat mizeria și grupul organizat din poliția locală”.

Postarea ei despre articolul Sputnik a acumulat în scurt timp peste 11 mii de aprecieri și peste 2000 de comentarii.

Reacția Clotildei a stârnit critici și amuzamnent.

Oana Lovin, cunoscuta activistă pentru democrație și influencer, i-a dat imediat o replică primarului: ”De câte ori presa semnalează derapajele și problemele Clocotildei, aceasta spune același lucru, că e un semn bun, că face ea ceva bine și de asta o atacă ciuma roșie și Putin”.

”Mai diversificați textele madam Clocotild, deja e patetic. Ce naiba, toată lumea e cu rușii numai dumneavoastră sunteți cu guadalupenii? Râde lumea”, o ironizează Oana Lovin pe Clotilde Armand.

Oana Lovin îi aruncă în față primarului: ”Manipulează grosolan, încercând minimizarea faptului că s-a cerut renumărarea voturilor de la Sectorul 1, arătând un articol din Sputnik și ignorând cu desăvârșire toată presa de la G4Media până la Adevărul, până la Declic (platformă haștagistă), care a spus la unison același lucru”.

”Rușinică Clocotildo, atât de proști crezi că sunt votanții tăi?”, scrie Oana Lovin, cerând să se dea share pe pagina ”Clocotildei, să vadă susținătorii ei cum îi ia madama la mișto”.

Reamintim că procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a dispus imarți renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1!

”Procurorul SIIJ a dispus, printr-o ordonanță de delegare, ca Poliția București să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand în dauna lui Dan Tudorache”, au transmis G4Media, DC News, Sputnik, Antena 3 etc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0