Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția oferă detalii despre alerta cu bombă de la Judecătoria Ciocana

© Sputnik / Rodion ProcaAcces interzis
Acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Direcția de Poliție a municipiului Chișinău vine cu precizări după ce a fost anunțată alertă cu bombă la sediul Judecătoriei Ciocana în această dimineață.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Alerta cu bombă de la Judecătoria Ciocana s-a dovedit a fi falsă. Poliția Capitalei precizează că nu a fost descoperit niciun obiect explozibil în urma verificărilor. 

Alertă cu bombă - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Societate
Foto: Alertă cu bombă la Judecătoria Ciocana - detalii
"Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru "Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Ciocana, întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a făcut apelul cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare", precizează poliția. 

Oamenii legii au anunțat că în jurul orei 11:04, de către un o femeie vorbitoare de limba rusă, care a declarat că în incinta judecătoriei se află un obiect explozibil. Toți angajații, dar și persoane care se aflau în clădire au fost evacuate, timp în care specialiștii au verificat zona și s-au asigura că nu există niciun pericol. 

Conform legii, persoana care a făcut apelul riscă amendă în mărime de până la 42 500 lei cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau chiar închisoare de până la 2 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0