Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Biroul Permanent a decis: Când vine Gavrilița în Parlament să ceară votul de încredere

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaȘedința plenară a Parlamentului, 16 decembrie 2020
Ședința plenară a Parlamentului, 16 decembrie 2020 - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Joi, 11 februarie, Parlamentul se întrunește în ședință plenară. În forul legislativ este așteptat candidatul la funcția de premier Natația Gavrilița, care își va prezenta echipa și programul de guvernare, cerând votul de încredere al deputaților.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului pentru 11-12 februarie 2021.

Joi, deputații se vor întruni în ședință plenară în cadrul căreia urmează să examineze proiectul de hotărâre pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Executivului în frunte cu Natalia Gavrilița.

Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Politică
Ce greșeală a comis Gavrilița: Parlamentul i-a dat termen ca să o remedieze
Candidatul desemnat i-a prezentat pe cei 10 miniștri pe care îi propune pentru echipa sa guvernamentală pe 5 februarie. Nu se știe deocamdată cum vor acționa deputații. Cel puțin, anterior cei din fracțiunea PAS, PPDA și PSRM au spus că nu votează. Cu toate acestea, recent socialiștii au precizat că vor mai discuta acțiunile lor. Celelalte partide au declarat că urmează să analizeze decizia pe care o vor lua cu privire la candidatura Nataliei Gavrilița. 

În ședința de vineri, 12 februarie, în plenul Parlamentului va fi audiat raportul Comisiei de anchetă privind privatizarea companiei aeriene ”Air Moldova”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0