Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ancheta de participare la concursul „Tu ești super! 60+”

© Sputnik / Евгений БиятовСуперсезон проекта "Ты супер!"
Суперсезон проекта Ты супер! - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Postul rusesc de televiziune NTV și Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik anunță castingul la competiția internaționale „Ești super! 60+”. Pentru a participa la concurs, este necesar de completat ancheta de mai jos în limba rusă.

 

Pe lângă completarea anchetei este necesar, să parcurgeți următorii pași:

  • Să înregistreze un videoclip (puteți utiliza un telefon mobil obișnuit), în care participantul la casting vorbește pe scurt despre el (nume și prenume, vârstă, oraș și statut). De exemplu: "Eu sunt Ivan Ivanovici Ivanov, locuiesc în Anenii Noi. Am 60 de ani. Cânt de când aveam 10 ani. După care să povestească ceva despre ei" Atașați videoclipul la aplicație.
  • Să realizeze o înregistrare video a melodiilor interpretate (cel puțin două). Fiecare videoclip trebuie să poarte numele participantului (exemplu: „Ivan Ivanovici Ivanov, Chișinău, titlul melodiei”) Puteți trimite înregistrări ale spectacolelor filmate la concursuri. Atașați un videoclip la aplicație.
  • Trimiteți videoclipurile pregătite (prezentarea participantului și melodiile lui - cel puțin două) la konkurs@sputnik.md. Indicați în scrisoare: „Cerere pentru proiect” Tu ești super! 60+" din (prenumele și numele candidatului)". Dacă videoclipurile sunt mari, acestea pot fi încărcate pe un disc virtual pe Internet (Yandex Disk, Google Drive, Mail.ru Cloud etc.). În acest caz, este important să indicați linkuri către videoclipurile postate la adresa de e-mail konkurs@sputnik.md. În scrisoare, trebuie să indicați orașul și vârsta participantului, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail, astfel încât să vă putem contacta dacă materialele nu se deschid.

Pentru informații suplementare despre proiect și despre participarea la concurs pentru cei din Republica Moldova accesați linkul konkurs@sputnik.md иsau sunați la telefonul (+373 22) 358-141 (Republica Moldova).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0