Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea ”ATITUDINI”

Abonare
Nouă persoane au murit, iar două s-au ales cu arsuri grave, în urma incendiilor izbucnite în secțiile de COVID din două spitale din România și Ucraina, acum câteva zile. Cât de pregătite sunt instituțiile medicale din țara noastră să evite asemenea tragedii?

Atât în România, cât și Ucraina focul a izbucnit în secțiile de Terapie Intensivă, unde erau tratați bolnavii de COVID-19. Printre victime este și un lucrător medical. O tragedie similară a avut loc și la sfârșitul anului trecut, de asemenea în România, care a luat viața la 10 bolnavi.  Cât de pregătite sunt spitalele din țara noastră pentru a preveni incendiile și de a salva viața pacienților și angajaților, în astfel de situații? Discutăm,  la Atitudini, cu Mihai Alexuța, inspector principal al Direcției Supraveghere de Stat a Măsurilor contra Incendiilor și Protecției Civile, Agenția de Supraveghere Tehnică și Dragoș Pidleac, vicedirector pe domeniul exploatării și securității obiectului, SCR ”Timofei Moșneaga”.

Fluxul de știri
0