Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Incredibil ce i-a făcut un tânăr prietenului său noaptea

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Abonare
Un tânăr din raionul Orhei ar fi fost răpit și bătut chiar de prietenul său. Despre acest caz anunță poliția, care a postat și un video cu momentul incidentului.

CHIȘINĂU 8 feb - Sputnik. Un tânăr de 22 de ani din Orhei ar fi fost răpit și bătut de prietenul său cu care consumase băuturi alcoolice. Totul s-a întâmplat în seara de 5 februarie, în satul Seliște din raionul Orhei, iar poliția a fost sesizată chiar de victimă. 

Tânărul le-a spus oamenilor legii că, în urma unui conflict cu un cunoscut, ar fi fost bătut și urcat cu forța în automobilul agresorului.

”În urma măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Orhei au stabilit că tânărul a consumat băuturi alcoolice împreună cu încă doi prieteni, iar între partea vătămată și unul dintre tineri s-a iscat un conflict verbal care a degenerat în bătaie”, precizează poliția.

Agresorul de 26 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri peste corp tânărului cu o bâtă de lemn. Ulterior, l-a urcat în portbagajul autoturismului și la dus până la marginea satului. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru răpire de persoană, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit legii, pentru astfel de fapte, persoanele vinovate se pedepsesc cu închisoare de până la 10 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0