Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Accident cu doi morți la Râșcani - o mașină s-a transformat într-un morman de fiare

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Abonare
Dimineața a început cu un eveniment tragic. Două persoane au murit în apropierea unui sat din raionul Râșcani, iar altele două au fost transportate la spital.

CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Două persoane au decedat în dimineața zilei de luni, 8 februarie, în apropierea satului Răcăria din raionul Râșcani. Victimele erau pasageri în automobilele implicate într-un accident grav, produs în jurul orei 07:38.

Foto: Accident cu doi morți la Râșcani - o mașină s-a transformat într-un morman de fiare - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Accident grav la Râșcani

Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul Național de Securitate Publică, șoferul automobilului Volkswagen în vârstă de 56 de ani nu și-a adaptat viteza la condițiile climaterice, iar în curbă nu a reușit să mențină controlul mașinii și a intrat pe contrasens. S-a ciocnit frontal cu un alt autoturism marca Audi, la volanul căruia era un tânăr de 28 ani.

Cei doi pasageri au decedat pe loc, iar conducătorii auto au fost transportați la Spitalul Raional Râșcani. Poliția precizează că ambele mașini erau echipate cu pneuri de iarnă.

În context, INSP le recomandă șoferilor să reducă viteza pentru evitarea oricărui risc, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo, să păstreze distanța între vehicule, să dea dovadă de responsabilitate maximă și atenție în trafic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0