Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Iată cum se circulă pe drumurile din țară

© Sputnik / Mihai CarausMașini
Mașini - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Pe drumurile naționale din țară se circulă fără dificultate. Asigurările vin din partea Administrației de Stat a Drumurilor. Potrivit informațiilor, muncitorii în continuare se află la datorie pe șosele.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că în noaptea din 6 spre 7 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute și au căzut precipitații sub formă de ninsoare. Astfel, pe șosele au ieșit la deszăpezire 281 de drumarii cu 182 de utilaje speciale. 

Șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență. Potrivit informațiilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninsoarea se va menține pe tot parcursul zilei, iar luni vor cădea precipitații sub formă de lapoviță.

În prezent, administratorii drumurilor continuă să desfășoare lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului pe șoselele care necesită intervenție. Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în cazul în care sunt blocați pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0