Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O mașină de lux dată în căutare de INTERPOL a fost găsită la frontiera de stat

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Și-a cumpărat o mașină de lux din Marea Britanie, dar s-a pomenit cu ea dată în căutare de INTERPOL. Unui tânăr i-a fost retras automobilul la frontieră în timp ce voia să părăsească Republica Moldova. 

CHIȘINĂU 6 feb - Sputnik. Un Mercedes S 500 a fost retras de la proprietar de către polițiștii de frontieră, după ce mașina s-a dovedit a fi dată în căutare de INTERPOL. Un tânăr de 23 de ani a vrut vineri să plece din Republica Moldova însă la vamă s-a pomenit cu o surpriză. Oamenilor legii li s-a părut suspectă situația juridică a automobilului tânărului și au decis să-l supună verificărilor suplimentare.

Permis de conducere - Sputnik Moldova, 1920, 31.01.2021
Societate
Un bărbat a fost prins la frontieră cu un document străin fals: Ce le-a spus polițiștilor

La scurt timp s-a depistat că mașina de lux este dată în căutare internațională. Tânărul care se afla la volanul acesteia le-a spus polițiștilor că nu cunoaște nimic despre acest caz. El susține că de 15 ani locuiește peste hotarele țării, iar automobilul l-a procurat din Anglia, în baza unui contract de leasing și că ulterior l-a înmatriculat în Bulgaria.

Totodată, tânărul le-a spus polițiștilor că nu cunoaște că mașina ar fi fost furată și că în Republica Moldova a intrat cu acest automobil acum trei luni, venind în vizită la prieteni. 

În prezent, oamenii legii verifică toate cele spuse de către tânăr. Până la clarificarea situației, mașina a fost retrasă de la tânăr. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0