Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția: Sunt oameni care au văzut mama bebelușului abandonat

© Pixabay / PexelsBebeluș
Bebeluș  - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Poliția anunță că după publicarea anunțului cu privire la bebelușul lăsat în scara unui bloc din Capitală, mai mulți oameni s-au oferit să ajute copilul, iar alții au declarat că ar fi văzut mama fetiței.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Poliția spune că zeci de oameni le-au scris că vor să ajute micuța abandonată, dar și cei care presupun că au văzut mama împreună cu fetița.

Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Societate
Un copil de trei ani a căzut în gol de la etajul trei
"Vă mulțumim și vom transmite mesajele voastre autorităților", se menționează pe telegramul Poliției Republicii Moldova.

În același timp, oamenii legii au publicat câteva din mesajele primite de la cetățeni. O femeie scrie că este gata să alăpteze și să îngrijească fetița atât timp cât va fi nevoie, iar alta a întrebat cu ce ar putea fi de ajutor în asemenea situație. 

Amintim că în după-amiaza de sâmbătă, o fetiță de două săptămâni a fost găsită la etajul șase al unui bloc de locuințe din centrul Capitalei de către o locatară. Femeia a luat micuța în casă și a sesizat oamenii legii. Polițiștii, dar și medicii s-au îndreptat la fața locului pentru a investiga cazul, a evalua starea copilului și pentru a-i oferi îngrijiri medicale.

Deocamdată, forțele de ordine încearcă să stabilească ce s-a întâmplat și să identifice persoana care a lăsat micuța în scara blocului. În acest caz a fost pornit un proces penal. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0