Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat: Cum arată locul

© Photo : Facebook / Iv CebanIzvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat
Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat în acest an. Despre această inițiativă a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Edilul-șef al Capitalei a anunțat că izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor”, un loc cunoscut și vizitat de locuitorii Chișinăului, merită să fie renovat. Primarul a precizat că felul în care va arată zona va fi decis împreună cu cetățenii. 

Ion Ceban a mers astăzi la acest izvor pentru a vedea cum stau lucrurile. 

”Oamenii vin la izvor pentru a se scălda, pentru a se plimba și odihni. Pentru unii a devenit o tradiție și un loc de refugiu. Vom face o consultație publică în scurt timp la fața locului. Pretura Centru la fel, adună propunerile oamenilor, ca să știm cum vom amenaja zona”, susține Ion Ceban. 

Primarul Ion Ceban a ținut să precizeze că pe parcursul anului 2020, au fost reabilitate mai multe intrări în Parcul „Valea Morilor”:

  • La intrarea în parc, din str. G. Alexandrescu a fost amenajat un scuar.
  • La intrarea din str. A. Mateevici lângă „Scara Cascadelor” a fost amenajat scuarul, dar și aleile spre parc au fost reabilitate.
  • La intrarea din str. Mateevici, din preajma USM, a fost amenajat frumosul scuar „Doina și Ion Aldea Teodorovici" și a fost construit un havuz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0