Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A revenit iarna pe ulițe: Vezi cum va fi vremea azi și mâine

© Sputnik / Irina LeahovaIarna în Capitală
Iarna în Capitală  - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Abonare
Ninsorile au revenit în țara noastră. Meteorologii anunță că sâmbătă izolat va ninge, iar pe drumuri se va forma ghețuș.

CHIȘINĂU 6 feb - Sputnik. Se pare că iarnă nu se lasă dusă. Deși, timp de câteva zile am avut temperaturi ridicate, anormale pentru această perioadă, iată că iarna și-a intrat din nou în drepturi. Potrivit meteorologilor, sâmbătă, 6 februarie, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Totodată, se prognozează cer noros și izolat va continua să cadă fulgi. Vântul va sufla din Nord spre Est, de la slab la moderat. 

Дождь зимой - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Vremea își face de cap: Prognoza meteo pentru 7 zile

Meteorologii prognozează pe parcursul zile temperaturi între -3 și +2 grade Celsius. 

Termometrele vor indica -3..0 grade Celsius în nord, -2..+1 grad în centru și -1..+2 grade în sud. În Capitală se așteaptă -2..0°С.

Duminică, 7 februarie, vremea nu se va schimba esențial.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 6 februarie 2009 a fost înregistrată temperatura de +13,9 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 6 februarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1893 și a fost de -20,3 grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0