Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vor avea loc sau nu întâlnirile cu absolvenții în acest an

© Sputnik / Mihai CarausPregătirea școlilor pentru anul de învățămînt
Pregătirea școlilor pentru anul de învățămînt - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Abonare
Tradițional, prima sâmbătă din luna februarie adună absolvenții din nou în băncile școlii. Din cauza pandemiei, în acest an întâlnirile cu absolvenții au loc online. Zeci de absolvenți au postat pe paginile lor de Facebook amintirile legate de anii de școală.

CHIȘINĂU 6 feb - Sputnik.  În fiecare an, promoțiile își dau întâlnire la școală, acolo unde și-au făcut studiile, unde și-au cunoscut prietenii, unde și-au întâlnit prima dragoste și de unde au pornit în lumea mare. Prima sâmbătă din luna februarie este așteptată de toți absolvenții, pentru a se revedea cu foștii colegi și profesori, dar și pentru a depăna amintirile din adolescență. Anii trec, viața fiecăruia se schimbă și doar pășind din nou pragul școlii ți se pare că timpul a oprit în loc. Indiferent de câți ani au trecut de la absolvire, toți așteaptă să-și amintească de năzbâtiile din școală.

Iată că acest an, din cauza pandemiei, va fi diferit. Absolvenții nu se vor mai putea întâlni în pragul școlii și vor depăna amintirile pe rețele de socializare, pentru a nu se expune riscului de infectare. Mai mulți oameni au postat pe paginile lor de Facebook amintirile legate de anii de școală. 

 

Întâlnirea cu absolvenții în raionul Telenești 

Mulți au publicat fotografii din timpul anilor de școală și au menționat că regretă că noul coronavirus i-a împiedicat să-și revadă foștii colegi și să retrăiască emoțiile de odinioară. Unele licee au scris pe paginile lor de Facebook că le pare rău că în acest an nu-și pot primi absolvenții și au venit și cu un mesaj de felicitare pentru fiecare dintre ei. 
 

Întâlnirea cu absolvenții în raionul Ialoveni

Liceele din țară le-au propus absolvenților să depene amintirile pe rețelele de socializare și să spere că în anii următori pandemia nu va mai fi un impediment pentru a-și da întâlnire în băncile școlii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0