Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie în Bordeaux: Sunt victime

© AFP 2024 / Loic VenanceМашина скорой помощи в Париже
Машина скорой помощи в Париже - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Abonare
Explozia a avut loc sâmbătă dimineața, iar ecoul ei a fost auzit în tot cartierul. Autoritățile au deja și o versiune asupra celor întâmplate.

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Trei oameni au avut de suferit, doi sunt dați dispăruți în urma exploziei care a avut într-un bloc de apartamente în orașul francez Bordeaux, anunță postul de televiziune BFMTV, cu referire la salvatori.

Primele informații precizau că explozia a avut loc într-o casă de locuit din centrul municipiului Bordeaux. Au fost sparte vitrinele magazinelor din preajmă. La locul exploziei au venit imediat salvatorii, pompierii și poliția.

Sputnik Franța afirmă că ar fi posibil ca explozia să fi fost produsă de o scurgere de gaz. Locul a fost încercuit de poliție.

​Le secteur est entièrement bouclé l’explosion a été ressentie dans tout le quartier ce matin selon des voisins. pic.twitter.com/2XthCal5oc

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0