Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou cod galben anunțat de meteorologi: Vom fi luați pe sus

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaVânt puternic
Vânt puternic - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat Cod Galben de vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare începând cu ora 17:00 și va fi valabilă până la ora trei noaptea.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Potrivit meteorologilor moldoveni, începând cu ora 17:00 în toată țara vântul va bătea cu putere. Avertizarea meteo va fi valabilă până la ora trei noaptea. 

"În intervalul menționat pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 16-21 m/s (58-75 km/h)", anunță meteorologii.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vineri, 5 februarie, temperaturile vor scădea cu vreo 5 grade, în comparație cu ziua de joi. Nu vor cădea precipitații. În timpul zilei sunt așteptate temperaturi de +2..+5 grade Celsius în nord, +3..+6 grade Celsius în centru, +4..+7 grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată.

Sâmbătă, 6 februarie, vor fi cu vreo două grade mai puțin și sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în toate regiunile. Duminică, 7 februarie, vor cădea precipitații în raioanele de nord și cele de centru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0