Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz terifiant la Telenești: Și-a omorât soția cu un cuțit - ce le-a zis polițiștilor

© Sputnik / Mihai CarausCuțit
Cuțit - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Abonare
O femeie în vârstă de 60 de ani a fost ucisă cu bestialitate de către soțul său. S-a întâmplat în această noapte la Telenești. Poliția a fost chemată chiar de bănuit, care le-a zis oamenilor legii că a găsit-o moartă.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău, a precizat pentru Spuntik Moldova că oamenii legii au fost alertați aproape de ora două noaptea de către soțul victimei, care era în stare de ebrietate.

Cuțit  - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2021
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica
Bărbatul de 61 de ani a anunțat poliția că și-a depistat soția ucisă, cu mai multe plăgi de cuțit pe suprafața corpului. La fața locului, forțele de ordine au stabilit că făptașul ar fi de fapt chiar soțul femeii. Bărbatul a omorât femeia în urma unui scandal iscat între cei doi. Pe hainele suspectului erau vizibile urme de sânge, iar de la fața locului a fost ridicat un cuțit de bucătărie. La scurt timp, bănuitul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Telenești.

Investigațiile continuă pentru a fi stabilite toate circumstanțele cazului. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă ani buni de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0