Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Decis: Deputații se întrunesc în prima ședință din 2021

© Sputnik / Mihai CarausАкция протеста перед парламентом Молдовы
Акция протеста перед парламентом Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2021
Abonare
Biroul Permanent al Legislativului a decis convicarea Parlamentului în ședințe începând cu ziua de joi.

CHIȘINĂU, 3 feb - Sputnik. După o pauză de aproximativ șapte săptămâni, deputații revin în sala de ședințe. Biroul Permanent al Legislativului a decis că mâine parlamentarii se vor întruni în prima ședință din sesiunea primăvară-vară.

Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2021
Societate
Vacanța deputaților a luat sfârșit: Iată când revin la Parlament

Decizia de convocare a Parlamentului în ședințe plenare, în perioada 4-12 februarie 2021, a fost luată în debutul ședinței Biroului. Ședința va începe la ora 10:00. Deocamdată ordinea de zi nu se cunoaște. Astfel, nu se știe deocamdată dacă în ședința de mâine candidatul propus la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, va merge în Parlament pentru a prezenta noua componență a echipei de miniștri. Conform legislației, ea are 15 zile la dispoziție din data desemnării (27 ianuarie) ca să-și prezinte echipa și programul de guvernare. 

Sesiunea de toamnă-iarnă s-a încheiat oficial în data de 16 decembrie. Ulterior, Parlamentul a avut programată o ședință extraordinară în data de 23 decembrie, atunci când trebuia să fie examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece cu puțin timp înainte de începerea ședinței Chicu a anunțat că demisionează din funcția de premier. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0