Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Ion Ceban i-a felicitat pe angajații Primăriei – iată ce prilej a avut

© Sputnik / Yana ZaharovaПримар Кишинева Ион Чебан
Примар Кишинева Ион Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Abonare
Pe 1 februarie este marcată anual Ziua Autonomiei Locale şi sărbătoarea profesională a lucrătorului din administraţia publică. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, i-a felicitat pe angajații din domeniu. 

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, i-a felicitat pe angajații Primăriei Capitalei, dar și pe cei ai tuturor administrațiilor locale din municipiu cu prilejul zilei lor profesionale. 

Pe 1 februarie, în Republica Moldova este Ziua autonomiei locale şi sărbătoarea profesională a lucrătorului din administraţia publică.

„Eu îmi doresc ca municipiul Chișinău să devină un exemplu de administrare”, a spus Ion Ceban în ședința serviciilor primăriei Chișinău din dimineața zilei de luni, 1 februarie, desfășurată în format online.

Гололед - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Societate
Cod Galben de vreme rea: Atenționarea primarului Chișinăului

Primarul Capitalei a spus că „în primul rând, avem obligația în fața locuitorilor municipiului nostru”, „în pofida tuturor dificultăților care există – financiare, de personal, de timp”.

Ion Ceban a subliniat că trebuie eliminată corupția, „care există în multe dintre administrații”.

Ziua Autonomiei Locale şi sărbătoarea profesională a lucrătorului din administraţia publică a fost instituită pe 1 februarie în anul 2012, printr-o hotărâre a Guvernului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0