Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul Ion Ceban a primit o diplomă din partea Parlamentului

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Abonare
Primarului Capitalei Ion Ceban i-a fost decernată diploma Parlamentului Republicii Moldova, gradul I. Distincția i-a fost oferită cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală, marcată anual în data de 1 februarie.

CHIȘINĂU 1 feb - Sputnik. Edilul-șef al Chișinăului s-a ales cu o diplomă ce i-a fost acordată de către președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi. În cadrul evenimentului, Ceban a precizat că diploma i-a fost oferită drept răsplată pentru eforturile depuse de Autoritățile Publice Locale din Chișinău. Într-un comunicat al Primăriei este menționat că diploma a fost oferită în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru contribuții substanțiale în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru devotament și profesionalism.

„Misiunea noastră comună este de a oferi soluţii la problemele capitalei, de a presta servicii publice mai bune şi a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor oraşului şi a suburbiilor!", a menționat primarul Capitalei.
© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuIon Ceban a fost decorat de Parlamentul Republicii Moldova
Primarul Ion Ceban a primit o diplomă din partea Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Ion Ceban a fost decorat de Parlamentul Republicii Moldova

În cadrul evenimentului, diplome ale Parlamentului Republicii Moldova au fost acordate și primarilor localităților ce fac parte din componența municipiului Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0