Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Itinerar nou pentru o linie de troleibuz: Cum circulă acum transportul

© Sputnik / Miroslav RotariTroleibuz
Troleibuz - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Abonare
Itinerarul troleibuzului de pe linia 37, „satul Bubuieci - bd. Iu. Gagarin (Gara)", a fost prelungit cu 2km în raza comunei Bubuieci, pentru deservirea călătorilor pe teritoriul localității.

CHIȘINĂU 1 feb - Sputnik. Primăria Capitalei a anunțat că, începând de luni, 1 februarie, itinerarul troleibuzului de pe linia 37, „satul Bubuieci - bd. Iu. Gagarin (Gara)", a fost modificat, fiind prelungit cu doi kilometri în raza comunei Bubuieci, municipiul Chișinău.

Astfel troleibuzul va circula de pe strada Toader Bubuiog pe strada Grigore Vieru, strada Mihai Eminescu, strada 27 August 1989, strada Toader Bubuiog și în continuare pe itinerarul stabilit.

Potrivit Primăriei Capitalei, pe itinerarul modificat al rutei, se stabilesc următoarele stații de așteptare a transportului public: str. Mihai Eminescu, str. Valea Iazului, str. Alecu Russo, str. 27 August, str-la 27August 1989, str. Toader Bubuiog, Primăria comunei Bubuieci.

Linia de troleibuz nr. 37 a fost deschisă acum doi ani, cu trei unități de transport cu propulsie autonomă, care circulă la un interval de 20-25 min.

Costul biletului de călătorie este același ca și pe teritoriul Capitalei, de doi lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0