Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important: Ce trebuie să știe moldovenii despre călătoriile în Israel

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaФлаг Израиля
Флаг Израиля  - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Abonare
Misiunea diplomatică a țării noastre în Israel a venit cu precizări în legătură cu ultimele restricții impuse de autoritățile israeliene, menționând că unele măsuri restrictive ar putea fi prelungite ulterior.

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Israelul a prelungit carantina și termenului de sistare a zborurilor, informează Ambasada Republicii Moldova în Israel.

”A fost decisă extinderea carantinei până la data de 5 februarie 2021, ora 07:00. De asemenea, a fost luată hotărârea că aeroportului Ben Gurion va rămâne închis, iar zborurile către și dinspre Israel vor fi sistate până la 7 februarie 2021. Menționăm, totodată că în continuare există probabilitatea prelungirii acestor termene. Ambasada atenționează cetățenii Republicii Moldova să se informeze doar din surse oficiale”, este menționat în comunicatul misiunii diplomatice.

Anterior, ambasada a precizat că, din 23 decembrie, a fost interzisă în totalitate intrarea în Statul Israel pentru toți cetățenii străini.

Avion  - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2021
Societate
Atenție: Noi reguli de intrare în Israel - Când intră în vigoare

Această decizie a fost luată pentru a contracara importului noului tip a coronavirsului, depistat în Marea Britanie. Totodată, pe 22 decembrie 2020, autoritățile israeliene au decis plasarea în carantină a tuturor israelienilor care sosesc din străinătate în hoteluri specializate, pe o durată de 14 zile.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a specificat anterior că cetățenii moldoveni aflați în Israel se pot deplasa fără niciun fel de restricții pe teritoriul țării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0