Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav la Vulcănești: Un tânăr de 18 ani a murit pe loc

© Sputnik / Anatolii KiriakPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Abonare
Un tânăr de 18 ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de o cisternă. Tragicul accident a avut loc luni, în jurul orei 16:20.

CHIȘINĂU 1 feb - Sputnik. Potrivit poliției, în timp ce o cisternă care era încărcată cu gaz încerca să efectueze manevra de virare la stânga pentru a intra în stația de alimentare, un automobil a lovit-o lateral. Lovitura a fost atât de puternică încât cisterna s-a răsturnat, iar automobilul s-a transformat într-un morman de fiare. După ce a fost anunțat Serviciul 112, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, ambulanță și salvatorii.

În urma loviturii puternice, șoferul automobilului, în vârstă de 18 ani, a decedat pe loc, iar pasagerul acestuia și șoferul autocisternei au fost transportați de urgență la spitalul raional pentru a primi îngrijiri medicale. Tânărul care a murit era originar din satul Etulia, raionul Vulcănești. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0