Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Poliția defășoară razii pe drumuri - Iată ce verifică

© Sputnik / Mihai CarausMașina de poliție
Mașina de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii organizează verificări pe drumurile din țară pentru a depista șoferii care încalcă regulile de circulație rutieră. Doar noaptea trecută au identificat 17 conducători auto băuți la volan.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au desfășurat, noaptea trecută, acțiuni de identificare a șoferilor care urcă băuți la volan sau conduc cu viteză excesivă. 

Astfel, a fost creat un filtru, fiind verificat fiecare șofer. Aproximativ 200 de conducători auto au fost opriți pentru că se deplasau cu viteză excesivă.
Izolator - Sputnik Moldova
Societate
S-a ascuns opt ani de poliție, iar acum a fost reținut: Ce infracțiune a comis
De asemenea, inspectorii de patrulare au întocmit 21 de procese verbale pentru încălcările rutiere comise anterior de șoferi și care au fost fixate de camerele de supraveghere. Este vorba despre depășirea limitei de viteză, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și neacordarea priorității pietonilor.Mai mult, trei conducători au rămas fără numere de înmatriculare pentru că mașinile pe care le conduceau aveau defecte tehnice.
Totodată, au fost depistați 17 șoferi în stare de ebrietate la volan. Oamenii legii precizează că vor continua verificările. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0