Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Câte cazuri noi au fost confirmate într-o zi

© Sputnik / Anatolii KiriakCentrul COVID-19 Chisinau MoldExpo
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informațiia actualizate cu privire la situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 653 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, după ce au fost efectuate 3287 de teste primare anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 159 513.

Флаконы во время производства вакцины против коронавирусной болезни (COVID-19) Gam-COVID-Vac, также известной как Sputnik-V - Sputnik Moldova
Occidentul este gata să lupte pentru vaccin

Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat prezența virusului în organism, 33 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 14 medici, 15 asistenți medicali și patru persoane care reprezintă personalul auxiliar.

În prezent, sunt internați în spitale 2294 de pacienți cu COVID-19. 244 de persoane sunt în stare extrem de gravă, inclusiv 544 conectați la aparate de respirație asistată. 

Între timp, alte 536 persoane s-au vindecat. De la începutul pandemiei, 149 562 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19 se află 3470 persoane, iar 15 990 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus 10 persoane cu vârste cuprinse între 65 și 93 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0