Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Le-a promis că îi va ajuta să obțină permis de conducere, dar s-a ales cu dosar penal

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere - Sputnik Moldova
Abonare
A primit bani pentru ca să ajute câteva persoane să obțină permisul de conducere, dar până la urmă aceștia au fost trași pe sfoară și l-au denunțat pe bărbat la poliție. Inculpatul a fost condamnat pentru comiterea a 30 de episoade de trafic de influență.

CHIȘINĂU 29 ian - Sputnik. A fost condamnat la șase ani de pușcărie după ce ar fi pretins și ar fi primit bani pentru a ajuta câteva persoane să ridice permisul de conducere. 

Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Societate
Două permise de conducere falsificate au fost depistate într-o cutie cu deodorante
Potrivit Procuraturii Generale, inculpatul, originar din raionul Drochia, în perioada ianuarie - august 2020 a primit 15 200 de euro și 10 040 de lei de la 30 de persoane.

Inculpatul le-a spus persoanelor că are influență asupra responsabililor din cadrul secțiilor de Înmatriculare a Transportului și Documentarea Conducătorilor Auto din nordul țării și că i-ar putea ajuta să susțină cu succes examenele și să obțină permisul de conducere. Deși oamenii i-au dat banii, acesta nu i-a ajutat să-și ridice permisele și a fost denunțat la poliție.

Procuratura Anticorupție a inițiat o cauză penală și l-a reținut pe făptaș. Pe lângă faptul că a fost condamnat la șase ani de pușcărie, banii care i-a ridicat de la cele 30 de persoane vor fi confiscați în bugetul statului. Sentința este cu drept de atac. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0