Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Nu i-a fost frică nici de Dumnezeu - Un hoț a intrat în biserică

© Sputnik / Miroslav Rotaribiserică
biserică - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 22 de ani din raionul Strășeni a ajuns pe mâna poliției fiind bănuit de comiterea unui furt din subsolul unei biserici din Capitală.

CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Oamenii legii au fost sesizați de reprezentanții unei biserici de pe strada Alexei Mateevici din Capitală. Ei au anunțat că din subsolul lăcașului sfânt au fost furate bunuri în valoare de 2 800 de lei.

Totul s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni. Datorită camerelor de supraveghere instalate în apropierea bisericii, polițiștii au stabilit identitatea făptașului.

Bribe - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă în Moldova mușamalizarea unui furt - Procuratura Generală oferă detalii

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani din raionul Strășeni.

El a intrat în interiorul lăcașului sfânt, după ce a forțat lacătul ușii. Suspectul a fost reținut, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. Bănuitul le-a spus polițiștilor că bunurile pe care le-a furat le-a ascuns acasă. Forțele de ordine însă nu precizează ce a furat mai exact hoțul. 

În prezent, individul este cercetat penal pentru furt, iar dacă va fi găsit vinovat riscă amendă de 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau chiar închisoare de până la 4 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0