Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A dezvăluit omorul săvârșit de concubinul său: Cadavru ascuns în beci

© Sputnik / Мирослав РотарьAcces interzis
Acces interzis  - Sputnik Moldova
Abonare
Un omor săvârșit cu cruzime a fost dezvăluit poliției chiar de concubina făptașului. S-a întâmplat noaptea trecută în raionul Drochia.

CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a precizat pentru Sputnik Moldova că o femeie a sunat noaptea trecută la poliție și a anunțat că sora ei de 45 de ani este agresată fizic de concubinul ei. Oamenii legii au mers la fața locului pentru a documenta cazul.

Cuțit  - Sputnik Moldova
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica
În timpul audierii, victima le-a mai spus polițiștilor despre o crimă tăinuită de concubinul ei în vârstă de 32 de ani. Mai exact, ea le-a  povesti că bărbatul a omorât un consătean, iar cadavrul l-a ascuns într-un beci dintr-o gospodărie părăsită. 

Forțele de ordine au confirmat informațiile. Ei au stabilit că în data de 22 ianuarie, la domiciliul suspectului a venit un consătean în vârstă de 38 de ani. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment între ei s-a iscat un conflict. Bănuitul a luat o funie și l-ar fi strangulat pe bărbat, după care l-a scos din casă și l-a dus în beciul respectiv. Oamenii legii au pornită o cauză penală pentru omor. Individul și-a recunoscut vina. El a fost reținut pentru 72 de ore și riscă ani grei de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0