Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit pe patul de spital: Ce s-a întâmplat cu un bărbat din Capitală

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a murit pe patul de spital după ce a fost lovit în cap de către un oaspete de-al său. Suspectul în vârstă de 66 de ani a fost reținut de oamenii legii și este cercetat penal. 

CHIȘINĂU 27 ian - Sputnik. Poliția a fost anunțată marți, 26 ianuarie, în jurul orei 17:00, că un bărbat a suferit traume în urma unui conflict iscat cu un oaspete de-al său. 

Cuțit  - Sputnik Moldova
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica
Victima a fost transportată de urgență la spital, dar din cauza traumatismelor primite bărbatul de 30 de ani s-a stins din viață. 

Potrivit poliției, victima se afla în locuința sa de pe strada Pandurilor, din sectorul Botanica al Capitalei, iar la el a venit un oaspete. Ulterior, între cei doi bărbați a iscat un conflict, iar suspectul de 66 de ani a lovit victima în cap cu un obiect dur.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar dacă va fi demonstrată vinovăția suspectului el riscă până la 15 ani de închisoare pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, soldată cu deces. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0