Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O ambulanță a rămas blocată în timp ce transporta o pacientă: Cum s-a întâmplat

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIO ambulanță care transporta o pacientă la spital a derapat de pe traseu
O ambulanță care transporta o pacientă la spital a derapat de pe traseu - Sputnik Moldova
Abonare
O ambulanță care transporta o pacientă în vârstă de 98 de ani la spital a rămas blocată după ce a derapat de pe traseu. S-a întâmplat în raionul Taraclia din cauza condițiilor nefavorabile ale vremii.

CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incidentul s-a produs dimineață în localitatea Ciumai din raionul Taraclia. Ambulanța a derapat din cauza drumului înzăpezit.

Iarna  - Sputnik Moldova
Meteo 27 ianuarie: Ninsori puternice și viscol în toată țara
La fața locului au intervenit salvatorii pentru a tracta echipajul de urgență, iar în mai puțin de 10 minute ambulanța a fost deblocată. La scurt timp și pacienta a fost transportată în siguranță la spitalul raional. În contextul condițiilor meteo nefavorabile, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă populația să manifeste responsabilitate, în special, conducătorii auto. Șoferii sunt îndemnați să-și echipeze mijloacele de transport corespunzător condițiilor de iarnă, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri. Mai mult, conducătorii auto trebuie să respecte regimul de viteză, iar dacă aleg o destinație mai îndepărtată - să țină bateria telefonului încărcată. Atenționarea este și pentru oamenii care au în grijă minori.

Părinții sunt rugați să-și monitorizeze copiii și să nu-i lase singuri în condiții meteo nefavorabile atunci când vin și pleacă la școală. În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze de urgență Serviciul 112.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0