Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: O persoană a murit sub dărâmături la Sângerei

Abonare
Un bărbat a decedat în urma exploziei de la Sângerei. Alte două persoane scoase anterior de sub dărâmături au fost transportate la spital.

CHIȘINĂU, 26 ian - Sputnik. Salvatorii au găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat sub dărâmăturile casei de locuit din Sângerei care s-a prăbușit în urma unei explozii marți seara, 26 ianuarie.

„La ora 19:30, în urma lucrărilor de  căutare sub dărâmăturile clădirii ruinate de explozia produsă într-o casă de locuit din Sângerei, salvatorii au depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație. Pompierii întreprind măsuri de deblocare pentru recuperarea corpului neînsuflețit”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Explozie în Sângerei! Oameni sub dărâmături

Alte două persoane, o femeie de 61 de ani și un bărbat de 68 de ani au fost salvate de angajații IGSU.

Ei au fost scoși în stare conștientă de sub dărâmături și preluați de serviciul medical de urgență.

La fața locului, pentru lichidarea consecințelor deflagrației, sunt implicați 35 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică.  

Salvatorii verifică dacă sub ruine nu sunt și alți oameni. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite și încă nu s-a anunțat motivul exploziei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0